Konfirmation finder sted i 7. klasse.

For at blive konfirmeret skal man være døbt og følge konfirmationsforberedelsen (gå til præst) som er et forløb på mindst 48 lektioner.
Desuden kræves der et vist antal af deltagelse i gudstjenester.

konf.

I Ubjerg Kirke er der tradition for at konfirmationen finder sted ved første gudstjenesten efter st. Bededag kl. 10.30.
Specialkonfirmander konfirmeres ved gudstjenesten palmesøndag kl. 10.30.

I 2014-15 ligger konfirmationsforberedelsen på tre hele fredage samt uden for skoletiden.
Tilmelding til konfirmationsforberedelsen og evt. yderligere information sker ved henvendelse til præsten.
Indskrivningsmøde og informationsmøde meddeles i kirkebladet og til Møgeltønder skole.

▪ Læs mere om konfirmationen på folkekirken.dk
▪ Læs om konfirmationens betydning på kristendom.dk

Guldkonfirmation
I Sønderjylland er der tradition for at fejre 50året for et konfirmandholds konfirmation.
Fejring organiseres privat men meddeles til præsten, for at kirken kan være forberedt.
Kirken støtter gerne fejringen af guldkonfirmationer.
Kontakt præsten for at lave en nærmere aftale fx . en særlig gudstjenestelig markering af højtiden.