Minikonfirmander & miniklub

Mini Konfirmander
Minikonfirmandundervisningen finder sted i foråret 2016 og er et gratis tilbud til børn i 4. klasse.
Tilmelding til at være Mini Konfirmand sker ved henvendelse til præsten.
Informationsmateriale uddeles på skolen først i det nye år.
Minikonfirmandundervisning er folkekirkens tilbud til børn på 3. eller 4. klassetrin om dåbsoplæring.
Formålet med minikonfirmandundervisningen er at formidle kirke og kristendom på en anskuelig og nærværende måde for minikonfirmanderne ud fra deres egen erfaringshorisont.
Tilbuddet om minikonfirmandundervisning er for alle – både døbte og udøbte. Det er frivilligt at deltage, og har ikke betydning for deltagelse i konfirmandundervisningen i 7. klasse.

Miniklub
Miniklubben er et gratis undervisningstilbud til alle børn som går i 3. – 6. klasse.
Tilmelding til Mini Klub sker ved henvendelse til præsten.
Undervisningen formidler kirke og kristendom på en aktiverende og involverende måde.

Mini Klubben

I efteråret 2015 finder undervisningen sted i forbindelse med Familie-Julegudstjenesten. Vi øver på Lucia-optog og Krybbespil, som skal opføres ved gudstjenesten 3. søndag i advent.