Præst

Præstegården, Sønderbyvej 24, 6270 Tønder
Tlf. 7473 8139 & e-mail: ankr@km.dk

Samtale og spørgsmål
Det er altid muligt at få en samtale med præsten – også i eget hjem – hvis man har behov for det.
Du er altid velkommen til at kontakte præsten, hvis du har spørgsmål, som du mener, at præsten kan hjælpe med. Det kan jo være lige fra ”Hvad stod der egentlig i søndagens evangelietekst?” til ”Jeg kan ikke finde ud af min uddannelse”.
Sjælesorgssamtaler hører ikke kun til i forbindelse med begravelser.

Kom med en god idé
Har du gode idéer til, hvordan vi kan være kirke i Møgeltønder, så kontakt os.
Det kan også være inspiration fra andre steder eller nyttige informationer, som du vil dele med os eller andet.

Bliv frivillig
Har du lyst og mulighed for at hjælpe til ved kirkens liv, så sig til.
Oplys dit navn, adresse, tlf. og mail – og oplys gerne, hvad du evt. kan bidrage med.
Det kan være alt lige fra kagebagning til støtte ved minikonfirmander eller hjælp ved gudstjenesten.
På et eller andet tidspunkt i løbet af året, har vi brug for lige netop ”dine hænder”.